dimarts, 26 de febrer del 2008

Biblioquè?

Avui s'han suprimit les classes a al facultat durant unes hores determinades perquè els alumnes han d'assistir a una sessió informativa molt important.
Tot i que jo ja he acabat la carrera, no sé en quina mesura em pot afectar, però el que sí crec és que la promoció d'aquest any serà l'última de bibliotecaris.
Els estudis se suprimeixen, tant els de primer cicle com els de segon, i ara només existirà una titulació, la d'Informació i Documentació.
Quina pena que em fa no haver de respondre més a preguntes com: però exactament tu què estudies?, pero esto que es, para ser bibliotecario?, biblio qué?.....
Ja és hora que la gent en general i els propis titulats, tinguin una mirada més àmplia i diversa sobre els estudis i les possibilitats que aquests ofereixen.
No senyors, no, estudiar Biblioteconomia i Documentació no ha de ser un estigma que ens converteixi automàticament en rates envoltades de llibres, amb monyo i mocassins.
Tant de bo això sigui un pas perquè la visió dels especialistes en informació i documentació comencin a ser vistos d'una altra manera.

5 comentaris:

La Violeta ha dit...

Jo vinc a fer un arròs quan vulgueu! Aquest cap de setmana seré a Barcelona. La Chema i el Chordi estan sempre ocupats i no hi ha manera! Ja ho vaig intentar el cap de setmana passat. Si us animeu, jo encantada.
Per cert que no entenia el Viva po ru... No sabia què em deies!

Unknown ha dit...

Noia, si avises el mateix dissabte per fer una cosa el cap de setmana, normalment nosaltres ja tenim plans! la cosa és parlar-ho uns dies abans, com va fer la Berta ahir, no cunyada??? i veus què fàcil, ens veurem diumenge i el dimarts abans ja ho sabem! Ala, see you!!

Anònim ha dit...

I del cara a cara no dius res? No deies que s'havia de votar a Zp? Das mas vueltas que una veleta. :p

sonobibliotecaria ha dit...

To Moltisanti:

Qué falacia!
Jo no he dit mai que s'ha de votar a ZP, només dic que això és com als USA, al final només hi ha dos candidats i si hi ha possibilitats de que guanyi el dolent se li ha de votar al menys dolent.
A mi el ZP no em cau malament, comparat amb el fàstic que em provoca el boca repulsiva del Rajoy.
En qualsevol cas jo seré fidel al meu partit estatal de sempre que no és ni el PSOE ni el PP.

Liante, que eres un liante!

Anònim ha dit...

De liante nada, ja et refrescaré la memòria el diumenge, tindré dos testimonis més i hauràs de rectificar publicament en 5 diaris de llarga tirada o en el blog. ;)